miercuri, 18 martie 2009

Dooor

Sa uiti ca traiesti,
Sa stii ca iubesti,
Ce poate fi mai cald...
Ca un dor?
Ce poate fi mai sus ca un zbor?
Simt cerului o poarta
Prin care isi trece
Un dor,
... zborul tau!

Uita trecutul....Traieste prezentul!



Inima are taine pe care nici ratiunea nu le patrunde... Fiecar om are destinul sau, singura regula este sa-l accepte si sa-l urmeze oriunde l-ar duce.
Nu uita niciodata sa zambesti, nici atunci cand esti trist... Pentru ca nu se stie niciodata cine se va indragosti de zambetul tau. Viitorul frumos se poate atinge cand nu se da importanta trecutului. Nu vei invinge pana nu vei lasa in urma greselile si tristetele trecutului...
Fericirea este calea. Asa ca, bucura-te si pretuieste fiecare moment pe care il ai... si pretuieste-l si mai mult, pentru ca te bucuri de el impreuna cu cineva drag.
Fericirea este o calatorie
, nu o destinatie. Iubeste ca si cum nu ai fost ranit niciodata in dragoste. Dragostea este decizica de a face din porblemele tale, problemele mele... Este o nebunie sa urasti toti trandafirii pentru ca te-ai intepat in unul...
Sa renunti la visele tale pentru ca unul nu s-a implinit? Sa nu crezi in iubire doar pentru ca cineva nu te-a iubit?... Cum sa traiesti frumos fara iubire? Cum sa visezi, sa umbli ori sa zbori? Cum sa inoti prin marile de flori, cum sa te bucuri de intreaga fire? Si viata ta sa-si afle implinire fara minunea care da fiori?... Iar daca tu m-ai cunoscut, e vina ta, dar daca eu te-am cunoscut, e vina mea. Iar pentru ca te cunosc e de vina numai ea, DRAGOSTEA .

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut.
E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut...
E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit!